CEEELEEEBRAAATE GOOD TIMES, COME ON!

Mine damer og herrer, la meg presentere tidenes mest «stage´a» blogginnlegg… For å si det sånn, så er det jo ikke akkurat tilfeldig at jeg sitter pent og pyntelig på den nye puffen min, med noen ballonger i hånden, men siden jeg tross alt skal i bursdag, er det lov å leke litt. HAH!

Jeg er altså straks på vei ut døren for å feire min fine venninne, Pernille, og jeg er klar for å bli fin på fin. Sannheten er vel egentlig at jeg kommer til å bli ufin på sprit, og jeg GLEDER meg til en heidundranes kveld. Dere vet hvor dere finner meg i morgen… Støl og uggen i sofakroken, men det er helt ok. Sant? Skal prøve å ikke klage for mye i morgen. Hehe…

 

 Da er det bare for meg å ønske dere en helt fantastisk lørdagskveld… Kanskje vi sees på dansegulvet, eller på karaokebar? 

Løøøv, smask, klask og dask ♥