Annonse

CELEBRATION

Happy 1.januar ♥

Hjelpes.. Vi har entret et nytt år, og hvor hele 2014 ble av aner jeg ikke. Tiden flyr visst forbi i godt lag, eller hva? Og det gjorde kvelden i går også. Jeg glemte å ta bilder som et resultat av at vi koste oss sånn, og det er jo egentlig sånn det skal være.. Litt detaljer fikk jeg riktignok snappet, så da får dere i hvert fall en liten feeling av hvordan nyttårsfeiringen var her på disse trakter. 

Vi dro som sagt på en real nyttårskabaret, og et øyeblikk der føltes det som vi var på danskebåten. Haha, det var liksom oss og alle pensjonistene, men det stoppet ikke oss fra å ha en fantastisk morsom kveld. Maten var yummy, vinen var frisk, og denne kabareten var jo virkelig noe for seg selv. Superflinke dansere hoppet sprekt rundt på scenen iført flotte kostymer, mens vi lo, klappet og skålte der vi satt i vår lille sofa. Da klokken nærmet seg midnatt var det tid for å gjøre seg klar til både raketter og et saftig nyttårskyss, men den takterrassen som vi hadde blitt lovet, den var visst bare oppskrytt. Vi fikk likevel med oss et fabelaktig fyrverkeri fra bakkeplan, vi kysset oss inn i det nye året, og fortsatte festen på hotellrommet med en flaske champis. Planen var vel egentlig å stikke på nattklubb og danse oss inn i morgenkvisten, men vi fant ut at vi bare hadde ett behov, som var å nyte resten av kvelden med hverandre.. Kun oss to.. Perfekt!

What a night.. Annerledes i forhold til det jeg har vert vant til de siste årene, men å feire med kjærleiken er ikke feil. Det er jo noe magisk over dette obligatoriske nyttårskysset, som liksom blir så pinlig og sjarmerende på én og samme tid, haha..  «Godt nytt år, kjære.. Let’s kiss«.. Herlig!

Nå skal vi prøve å komme oss opp av del altfor digge sengen og suge til oss litt mer av det Tallinn har å by på. Det er dessverre skikkelig dårlig vær i dag, men vi skal likevel prøve å få med oss et par-tre ting som står på to do-listen. 

Hvordan hadde dere det i går? Ble det en flott nyttårsfeiring? 

Klem i fleng ♥

Annonse