Annonse

CELEBRATION

HHEHEE!

Jeg forsvant visst litt i går jeg, sorry! Dagen fløy forbi, jeg hadde tusen ting å fikse både med kolleksjonen, bursdagen til Hege, samt bursdagen til Dennis, og så var det på toppen av det hele så varmt at jeg ikke klarte å tenke på blogg en gang. Altså.. Jeg har aldri noen sinne opplevd Norge såpass varmt som det her, og det slår meg fullstendig ut. Fokus også for den saks skyld, og i går måtte jeg spyle han med iskaldt vann før han gikk helt i koma. Haha! Disse sommerdagene, ass! Så vidunderlig herlig, men den varmen er nesten uutholdelig. 

Anyways.. Verdens fiiineste Hege har bursdag i dag, og dagen ble feiret i går med deilig middag etterfulgt av øl og sang på slaget tolv. Jeg elsker bursdag! Både min egen og andres, og i morgen er det Dennis sin tur. Wuuuhuuu!

Om ikke lenge må jeg pakke til Stavanger.. Jeg skal selvfølgelig nedover for å feire den fine mannen min, så i morgen blir det gaver på sengen. Herreguuuud som jeg gleder meg til å se reaksjonen når han åpner gaven! Jeg tror jeg virkelig har truffet spikeren på hodet denne gangen. Hehehe!

Nyt dagen så lenge, så skrives vi fra solfylte S-town, og folkens? Sleng igjen en gratulasjon til Hege i kommentarfeltet, da! HUURRRAAAA ♥

LOVE LOVE 

Annonse