Annonse

CENTRAL PERK

Hei igjen, skjønnheter ♥

Da var det vel på tide å vise noen bilder fra Central Perk som jeg tror vi alle kjenner til… Vi snakker den koseligste caféen i hele verden, caféen vi alle så gjerne skulle hatt i nærheten, og caféen i TV-serien Friends. FOR en opplevelse, og Stine og jeg var så giret da vi satt oss i denne sofaen, at vi nesten ikke klarte å sitte stille. 

I går var vi nemlig på Warner Bros. Studio, og siden vi var så heldige å være alene på den lille guidede turen vår gjennom dette lille samfunnet, fikk vi tilbringe litt ekstra tid på Friends settet. Det var nemlig bare Friends settet vi var giret på å se, samt det som blir brukt i Big Bang Theory, men siden de faktisk hadde opptak der fikk vi dessverre ikke komme inn å se. Men, men… Next time, og uansett var det jo veldig gøy å vite at herlighetene fra denne serien bare var noen meter unna oss. Juuuhuuuu!

Selve turen rundtom på WB er vel egentlig for de spesielt interesserte, og det meste man får se er kulisser og sett som blir brukt i amerikanske produksjoner som vi egentlig ikke har hørt så mye om. Kanksje ikke verdt å ta turen om man ikke finnes interessert i det som skjer bak kamera, men et besøk hos Central Perk gjør WB verdt et besøk. Ihvertfall når man er såpass ihugga fææns av Friends, som Stine og jeg er. Heheheh. 
Noen som kjenner seg igjen? 

Åh, jeg ville aldri dra derfra, og klarte å grine meg til ekstra visitt siden jeg hadde glemt å filme… Litt fra Central Perk får dere altså se i stemningsvideoen fra turen vår, som jeg skal mekke sammen når jeg kommer hjem. 

Nå har vi akkurat hygget med frokost ved bassenget her på hotellet, og om ikke lenge skal vi ut på shopping. Vi har nemlig funnet den fresheste sneaker-butikken EVER, så jeg satser på å dra med meg et råkult par med Air Max, samt noen Sky High Dunks som jeg har siklet på en stund. Stay tuned for updates, sier jeg bare! HUrraaaaaa. 

Hvordan er været der hjemme? Begynner det å bli vinter og julestemning?

SMASK ♥

Annonse