Annonse

CHAOS

Hallaisen, fininger ♥

Asså denne her blogge-når-du-faktisk-ønsker-tilværelsen er jo faktisk helt magisk. Nå har jeg bittelitt tid til overs til andre ting, som husarbeid og opprydding i skuffer og skap. I går fikk jeg ånden over meg, og tok fatt på hele underetasjen. Boden og garderoben gruet jeg meg mest til.. Det der var et mareritt, men nå er det såpass orden i sakene at jeg blir helt lykkelig. Tenk, da.. I denne lille møkkagarderoben under her skal både D-boy og jeg få plass til klærene våre, og det kan jo få enhver kvinne til å få magesår. Haha!

I går var jeg ekstremt flink og kritisk. Halve garderoben er borte, så nå får vi hver sin del av skapet. Jeg kan ikke tro at jeg faktisk klarte å kvitte meg med såpass mye. Noe gir jeg til Fretex, noe til dem som trenger det mest, og noe tenker jeg faktisk å selge til en superbillig penge på Vestkanttorget om et par helger. Hurra!

Skoskapet i gangen, derimot.. DÈT skal jeg beholde selv. Der er dere enig, sant? HE HE HE!

Nå har jeg satt opp en liste over alle slags luddige oppbevaringsmøbler vi må gå til innkjøp av, så tro det eller ei.. IKEA, her kommer vi.. IGJEN! Dette forholdet må være bunnsolid, så mye IKEA det har blitt på oss i det siste. Hahahh!

Hvordan har dere det i dag da? Har dere en deilig onsdag?

SMASK ♥

Annonse