Annonse

CHASING RAINBOWS

Aloha ♥

Hjelpes.. Denne dagen går mot slutten, og i løpet av dagen har jeg vært strukturert og flink nok til å kunne stryke ut det ene punket på to do-listen etter det andre. Alt av regnskap er sendt til regnskapsfører, kommentarer på vareprøvene for sommerkolleksjonen er sendt til leverandøren sammen med de ulike stylesene, et spennende møte med SOBAZAAR er vel overstått, minnebrikken med mye moro filming er levert til TV2, gavene som skal bli med i bilen til mamma og Jon er levert hos dem, leiligheten er ryddet, kofferten er hentet frem fra en overfylt og rotete bod, i tillegg til at selve boden har blitt ryddet, julegavene som skal sendes i posten er sendt, alle regninger er betalt, og nå gjenstår bare selve pakkingen og bading av Fokus. Han må jo bli skikkelig fresh før avreise i morgen, og når jeg er ferdig med det resterende på listen blir det middag og noen episoder av Supernatural før vi tar en tidlig kveld. 

Vi flyr jo allerede klokken åtte i morgen som betyr at vi må dra herfra kvart over seks, men så var det jo noe herlig over disse dagene som starter litt ekstra tidlig. I morgen tar jeg meg av den overfylte mailboksen, men før vi kommer så langt må dere bare glede dere over noen OPI nyheter som blir tilgjengelig i butikken i morgen. Halloooo i luuuken har dere sett noe så freeesht?? 

Altså.. Mine negler er neonrosa med rosa glitter, de er så klar for en god fest og jul og romjul og nyttår og gudene vet hva, og det er bare til å juble og bestille når disse legges ut for salg. OPI er livet, OPI er best! OPI er lakken du bruker til fest!! Hahahah, Belinda kan dikte ass! 

You like? Noe å rope hurra for, eller hva? 

Jeg dør!

Alright, folkens.. Jeg får fortsette på det racet mitt her, så da snakkes vi fra Bergen. Høres ikke det ut som en god plan? Og så lover jeg å annonsere vinneren av luke 3 i adventskalenderen senere i kveld. Det har gått meg fullstendig hus forbi, og da er det så himla fint med påminnelser fra dere! Hva skulle jeg egentlig gjort uten dere, hæ? 

LOVE YOU ALL ♥

 

    

  

Annonse