Annonse

CHECK TIHIS OUT

Yo!

Folkens, nå skal jeg komme med tidenes beste tips. Jada jeg tipser dere om noe nytt hele tiden, men det er bare fordi jeg elsker å dele nye oppdagelser og funn med dere.

Jeg har jo doktorgrad i nettshopping, og nå har det dukket opp en fiffig side som gjør nettshopping til en enda hyggeligere opplevelse. Hva er vel bedre enn å kunne sitte i sofakroken å klikke hjem nye favoritter til garderoben, og hva er vel bedre enn å kunne klikke favorittene hjem og samtidig tjene penger? Ikke vet jeg, men hvis dette høres interessant ut, bør dere lese videre. 

Siden vi snakker om her er Startshop.no, som er et must for oss shopping-gale online shoppere, og for oss som er flittige brukere av Facebook. Startshop gir nemlig penger tilbake hver gang dere handler på nett i form av noe som kalles cashback poeng, og da Startshop har avtale med over 150 deilige nettbutikker som bl.a Nelly, Boozt, BliVakker, Bubbleroom o.l, sier det seg selv at potensialet for en enda hyggeligere handel er enormt. Det er så enkelt som å registrere seg HER, sette i gang med å verve venner, som igjen kan verve enda fler, og vips, så har dere faktisk muligheten til å tjene penger på deres venners registreringer. Gøy? Gøy! 

I tillegg kjører Startshop nå en konkurranse hvor dere kan vinne gavekort for 20.000 NOK. Det er IHVERTFALL gøy, så det er bare til å komme i gang så fort som mulig, siden konkurransen avsluttes allerede på tirsdag. Her deles der nemlig ut gavekort hos bl.a Nelly, BliVakker, Dentway, Extra Optical og Hotels.com, alle til hver sin verdi. Vi snakker altså om 5 forskjellige konkurranser som dere finner på Facebooksiden HER, og dere deltar i konkurransen ved å skrive linken i kommentarfeltet på Facebook siden deres, til hvilket produkt dere ønsker å bruke gavekortet på, dersom dere vinner. Her kan dere potensielt sett vinne hele fem gavekort, ett gavekort per butikk. Wuuuhuuuu! Konkurranser er LIVET, og jeg går aldri lei. 

Jeg håper dere er like giret som meg, og veien til wonderland starter altså HER.

Nå er det over og ut for min del, og om ikke lenge kryper jeg til køys. Helt utslått og satser på en bedre dag i morgen. Hehehehe!

Peace out ♥

Annonse