CHEERS

 

Endelig!

Fininger… Jeg har savnet dere, og jeg skal ærlig innrømme at jeg har hatt problemer med å ikke være online på nesten 24 timer. Det lille oppholdet vårt i New York varte dessverre ikke lenge nok til at jeg i det hele tatt fikk åpnet data’n, og deretter gikk turen videre til LA, hvor vi nå befinner oss.

Etter at vi hentet bagasjen dro vi rett til bilutleien hvor bilen stod og ventet på oss, og gleden var stor da vi kunne velge fritt mellom de 70 bilene som stod oppstilt på rad nummer fire… Der gikk vi frem og tilbake og bare, «hvilken SUV vil kle oss best?», og valget valt på en svart motherføkker som får oss til å se ut som en million dollar… Hhahhaa, jeg merker allerede at Yarisen som venter på meg hjemme, blir en stor skuffelse å sette seg inn i, etter dette møtet med denne superfreshe bilen vi nå kjører rundt i, men Yarisen har noe som ingen andre biler har… En fantastisk story, men nok om det.


Vi kom oss altså trygt frem uten en skramme på verken bilen eller oss, og nå er vi på vei inn i koma etter altfor mange timer på reise, og etter en helt fantastisk middag og nydelig vin her på Huntley Hotell i Santa Monica. I morgen tidlig skal vi ut å nyte, ta en million bilder som jeg skal vise til dere, sånn at dere slipper å se sånne skåle-bilder som dette EVER again, og deretter setter vi kursen mot San Fran. FOR en ferie dette skal bli, og jeg gleder meg max til å vise dere hvor himla fint vi har det. 

Stay tuned for deilige USA updates!

LOVE YOU ALL ♥