Annonse

CHILL OUT

Haha, 

vi har ikke vært utenfor døren i dag, vi.. Ingen vits i å medbringe verken skiutstyr eller vintertøy når det blåser som pokker og det er skikkelig innevær. Jeg liker sånt vær.. Innevær, altså.. Men bare når jeg er på fjellet. Da er det jo så koselig å titte ut på været mens man hygger med noe godt i glasset.

Før det ble mørkt dro jeg frem polarodien og noen andre rekvisita, satte meg i sengen, og bare, «Dennis? Kan du bare ta noen bilder som jeg kan dele? Litt sånne gøye bilder, vet du.. Sånn som er så bloggvennlig«! Haha.. Heldigvis begynner han å forstå hva jeg mener selvom jeg ikke helt vet det selv, for ved flere anledninger har vi støtt på visse utfordringer når jeg tror han ser hva jeg tenker. Da blir det fort litt dårlig stemning.. Naturlig nok, men i dag nailet han oppgaven.. Eller vent litt.. Hva var det egentlig jeg ville få frem her? Jeg husker ikke lenger, men det ble noen fjasete bilder av alt eller ingenting.. Typisk blogg, det der.. Haha!

No Limits Tank Top fra StyleConnection HER // Graphic Chill Out Sweat Pant fra StyleConnection (coming soon) // Neglelakk fra OPI i fargen «Hotter Than You Pink» HER

Har dere det bra, forresten? Er lørdagen deilig? Jeg hører at dere blåser bort på vestlandet, så ta vare på dere selv og hold dere inne, capiche? Sett dere ned i sofaen med farlige mengder smågodt, og kos dere gløgg ihjel med skikkelig god samvittighet! Her blir det fest i kveld, så da får jeg vel snart komme meg i dusjen og få bort sminken som fremdeles henger på etter sendingen på God Morgen Norge, hahahah! Off.. Skjerpings!

Digger dere ♥ 

 

            

Annonse