CHINA TOWN

Hellooo beauties ♥

Hvordan var fredagen? Noen juicy stories?

Her valgte regnet å stikke innom en tur, så formiddagen gikk med til en shoppingrunde og et par kalde øl. Helt innafor, og en god unnskylding for å ikke «MÅTTE» ligge å sole seg. Hheeheh. Jeg er jo ikke så fæn av den slags, vet dere. Morten og Caspar er i skrivende stund på vei bort til oss her på hotellet, hvor vi skal møtes til en drink før vi stikker videre. Til Tiki Bar, for å være mer eksakt, og jeg gleder meg til å tilbringe nok en kveld med mine tre favorittgutter. 

Mens vi tar temperaturen på det Hawaiianske uteliv, kan dere kose dere med noen snaps fra China Town, som vi stakk innom på vår tur til Lanikai Beach. Slike områder som dette fascinerer meg, og jeg blir faktisk skikkelig inspirert av kombinasjonen mellom det falleferdige, det travle og det fargerike. 10 minutter unna strandlivet på Waikiki, får man altså følelsen av å være i et helt annet land, hvor du har muligheten til å kjøpe grønnsaker til en brøkdel av prisen, og hvor utvalget av kjøtt og fisk er enormt. Du får til og med fatt i frosk, LEVENDE, men det hadde jeg absolutt ikke sansen for. Uansett var China Town virkelig verdt et lite besøk, og her er altså en aldri så liten stemningsrapport. 

Enjoy!

Guri land så mye flott vi får oppleve, og som jeg har nevnt før, så er faktisk reise det eneste du kjøper som gjør deg rikere… Jeg elsker det!

Skrives når vi kommer hjem fra nattens moro. Nyt lørdagen så lenge ♥

LOVE YOU ALL