Annonse

CHRISTMAS GIFTS FOR HIM

Mornings ♥

Uforskammet tidlig opp, uforskammet sent i seng.. Vi gründere legger oss aldri, og hos meg kommer både inspirasjon og arbeidslyst som oftest sent på kvelden. Jeg tror det har noe å gjøre med at telefonen ikke ringer og at mails ikke tikker inn.. Jeg er liksom helt i min egen lille verden hvor det ikke er så mye mas og stress, og da klarer jeg å være litt produktiv. 

Før øyene datt igjen i går eller i dag eller alt ettersom, mekket jeg sammen enda en kollasj med litt julegavetips til de fine mennene i livene våre. Flere av dere har etterlyst litt inspo til julegaver til gutta boys, og under her finner dere noe som garantert vil falle i smak. Enten om det så er til far, bror, onkel, fetter eller kjæreste. 

Til kjæresten gjelder det riktignok å gjøre noe litt mer personlig, men selvom man f.eks velger å gå til innkjøp av en fresh jakke om han ønsker seg det, får hele gaven en personlig touch ved å gjøre noe litt ekstra ut av kortet. Selv tøffe mannfolk trenger litt løøv og klissete tekst på et fint kort en gang i blant. Hehe. 

1. Det er lett å glemme at hudpleieprodukter funker like fint til menn som til kvinner. Også de trenger å ta vare på huden, og MakeStyle har det aller beste utvalget til menn. HER 2. Barberer han seg som en ekte mann på gammeldags vis med høvel og skum? I såfall trenger han denne barberingssåpen HER 3. En rå ytterjakke er alltid en riktig gave HER 4. Bodyolje for en myk og deilig mannekropp HER 5. EN råfresh weekendbag i skinn er et must når mannen skal ut på tur HER 6. Tøff lommebok til tøffe menn HER

7. En av de riktigste gavene til alle menn er en stilig klokke. Alle menn må nemlig ha en sånn HER 8. Parfymer til menn er så sjukt mye diggere enn parfymer til damer, og denne fra Lanvin dufter hett og slett sexy HER 9. Sko er alltid innafor, sånn som disse bootsene HER 10. Drit i Colgate. Tannpasta fra Marvis ser kul ut ved siden av mannens tannbørste HER 11. Shea butter til tørr hud HER 12. Stilige menn har stilige hjem, og i stilige hjem dufter det digg og rent. Duftlys fra Clean er endelig tilgjengelig hos MakeStyle HER

13. Multiprodukt som tilfører masse fuktighet til huden HER 14. Stabil og god klippemaskin til stabile menn HER 15. Shampo og balsam i maskulin innpakning HER 16. Hårvoks for å piffe opp frisyren HER 17. Et par freshe sneakers bør ligge under juletreet til en fresh fyr HER 18. Gavekort er alltid en vinner. Spesielt om det gjelder en tur for to til en spennende destinasjon. Da blir det gave til både mannen og deg, og opplevelser er jo den beste gaven man kan gi. Et gavekort på en fin restaurant til far og mor kan også være en superhyggelig gave, eller kanskje et gavekort på favorittbutikken til bror? 

Åh.. Nå vet i hvert fall jeg hva jeg skal kjøpe til mannfokene i familien, og flere ting ble faktisk klikket hjem i det jeg publiserte innlegget. I år prøver jeg nemlig å kjøpe litt gaver før lille julaften, sånn i håp om at det skal komme litt julesteming sammen med julegavene. Hehe. 

Måtte dere få en fantastisk tirsdag, skjønninger. Hva gir dere til gutta boys i år? 

SMASK

Annonse