Annonse

CHRISTMAS IS GETTING CLOSER

Heisann, skjønninger ♥

Jeg er i Stavanger fremdeles, da jeg plutselig fikk en henvendelse som resulterte i et hyggelig møte, og jeg kan jo ikke akkurat klage over at jeg får enda en natt her i denne herlige byen med den enda herligere mannen min. Vi koser oss så vanvittig mye sammen, og jeg skal ikke legge skjul på at det er ekstra koselig å ha en kjæreste i den tiden vi nå går inn i.

Julen nærmer seg med stormskritt, og da snøen meldte sin ankomst litt tidligere i dag, fikk jeg virkelig julestemning. Guuuri land så høyt jeg elsker julen og alt som hører julen til, og nå gleder jeg meg til å entre desember, hvor jeg skal høre på julemusikk hver eneste dag, og la stearinlysene lyse opp leiligheten, mens den deilige duften av kongerøkelse sprer seg utover rommet. Jeg skal drikke gløgg, tusle rundt i myke tøfler, pynte til jul og bare kose meg, og i tillegg invitere alle de fantastiske venninnene mine til jentenes julebord. Nå er det faktisk blitt en tradisjon, og ingenting er hyggeligere enn at vi blir flere og flere jenter rundt bordet, for hvert år som går. Lykke ♥


Jeg gleder meg til julehandelen, til å pakke inn årets julegaver og skrive søte små kort, til snøen laver ned, til å spise masse god julemat, til å kose meg med julefilmer på TV’n, og til å tilbringe tid med de jeg er glad i. Julen er rett og slett en helt magisk tid, og en tid det er spesielt viktig å ta vare på dem rundt seg…

I år skal jeg ikke stresse meg gjennom ukene før sølvguttene synger julen inn… Jeg skal rett og slett bare slappe av og nyte tiden, og det med god samvittighet. SOM jeg gleder  meg!

Noen andre som gleder seg til jul, og hva liker dere isåfall best med julen? Er så spent på å høre ♥

Kjærleik 

Image and video hosting by TinyPic

Annonse