CHRISTMAS PRESENTS

Hei og hopp i julestuggu ♥

Nå har jeg kommet meg hjem igjen på Løkka etter tre herlige dager sammen med familien. I dag var det julebesøk med enda mer og ikke minst deilig mat, så nå sitter jeg stappmett og glad her hjemme i godstolen. Jeg er faktisk så stappmett at jeg begynte å blø neseblod nå nettopp, men med en tampong trøkket opp i nesen, skal jeg nok klare å få blogget litt. HHEHE!

Jeg må jo nemlig vise dere hva jeg fikk til jul, og jeg kan ikke annet enn å hoppe rundt av glede over de fantastiske gavene som lå under treet til meg. På tross av at jeg begynner å nærme meg 30, var det masse gaver til meg, og jeg kunne glede meg over alt fra bl.a lekre pynteting til hjemmet, day planner, og en haug av fargerike lys og servietter som jeg har gått og gnåla om i en evighet, til Justin Timberlake konsertbilletter, lekre skåler fra HAY, kaffekopper, vin samt gavekort på vinmonopolet, kalender med bilder av Dennis og meg, og en ny bordlampe i gull. Jeg er så sinnsykt fornøyd med alt jeg fikk, og den mest personlige gaven fikk jeg av kjæresten. Det var nemlig en stor og superfresh digitalramme, hvor 450 bilder gjemte seg. Bilder fra mer eller mindre alt jeg har opplevd de siste årene, og det er bare SÅ hyggelig å kunne titte bort på denne rammen for så å smile fra øre til øre over de ekstremt mange og gode minnene som popper opp. Herlig!

Her er altså noen snaps, og som dere ser, så seiler alt dette perfekt inn i den fargerike cribben min… Åh, lykke!

I’m speachless… Guuuri land så mye fint, og nå er jeg skikkelig spent på hva som gjemte seg under deres juletrær. Var dere fornøyd med julegavene? 

Nå skal jeg pakke litt, for vet dere hva? Jeg tar en spontantur til Stavanger i morgen, og SOM jeg gleder meg til å se Dennis og selvfølgelig Belinda, som også befinner seg i siddisbyen. YES! Dette blir en perfekt 2.juledag.

Nyt kvelden, skjønninger. Love you all ♥

Image and video hosting by TinyPic