Annonse

CHRISTMAS WORKSHOP

Hahahah, kvelden i går ass!

God morgen og HAPPY FRIDAY! Det er fredag for poker, og det er så deilig. Jeg sier hei til fredag med en boks halvfull av «hjemmelagete» pepperkaker, og fine minner fra dagen i går. 

Det var nemlig duket for juleverksted som man selvfølgelig må gjennomføre en eller annen gang i desember. Kvelden kunne ikke vært mer ustrukturert og morsom, og siden det føltes som en evighet vi jentene hadde fått skravlet skikkelig, ble det bare helt kaotisk på skravlefronten. Alle hadde så mye å dele, og jeg tror ikke vi klarte å gjøre oss ferdig med et tema før vi var halvveis ut i det andre. Slike samtaler fører til mange spørsmålstegn og ekstremt mye latter, og blant de usammenhengende samtalene fikk vi jaggu kjevlet ut noen pepperkaker som deretter ble pyntet med tradisjonell pepperkakepynt. 

Eh.. Jaaa..

Som dere ser under her så skulle man tro det var en gjeng med barnehagekids som hadde vært kreative, for vi kan vel ikke akkurat skryte på oss noe pepperkakemesterverk. «Pynten» på grisen min og huset (nei.. jeg mente BORGEN) til Helle tar vel kaken, sånn bokstavlig talt, og disse kakene hadde ikke akkurat gjort seg i et kakelotteri. Ikke smaker de noe særlig digg heller, men at kvelden gikk inn i historiebøkene som en av de koseligste er i hvert fall sikkert!

Good times ♥

Nå står jeg på farten, og skal straks sette meg i bilen og suse ut på lageret. Jeg har fått en ny levering med noen helt sinnsykt magiske styles som jeg må få levert til foto ASAP, og jeg kan garantere at dere kommer til å bli giret. Vi snakker de feteste sweat pantsene og hoodiesene EVER med all over print og deilige fargekombinasjoner, så det er bare til å glede seg, babes ♥

Nyt denne superdigge fredagen så lenge, så snakkes vi senere i dag!

LOVE YOU ALL 

    

Annonse