Annonse

CHUNKY BOOTS FOR FALL

Happy torsdagsettermiddag!

Fredagen er like rundt hjørnet, og jeg kan glede meg over at det er leeeenge til neste gynekologvisitt. Haha, takk for så mange herlige comments på forrige innlegg, og ikke minst tips til hva man skal ta på seg. Jeg endte opp med skjørt og en lang strikkegenser i kombinasjon med strømpebukse. Da så jeg liksom for meg at jeg kunne være barbeint på en naturlig måte, men sokkene ble med for sikkerhets skyld, og tror dere for pokker ikke at jeg dro frem sokkene for å ta dem på meg etter at strømpiken var tatt av?

Hahahha, dere skulle sett meg der jeg choket bak avkledningsgardinen.. «sokker eller ikke sokker, Kristin? Å herreguuud.. Av eller på? Nå må du bestemme deg ass«

Jeg gikk for sokker.. To forskjellige sokker for å være helt eksakt. En lilla sokk med zebramønster og en i et fargerikt mønster med alle regnbuens farger, og vips så satt jeg oppi stolen med beina spredd og klar for undersøkelse. Alt gikk kjempefint og ikke minst fort, og før jeg visste ordet av det stod jeg klar med bankkort for å betale for dagens lille undersøkelse. 

Det er faktisk ekstremt viktig med noen jevnlige undersøkelser. Er man seksuelt aktiv og veksler mellom partnere er det i hvert fall viktig, for selvom man bruker p-piller som prevensjon for å unngå å bli smelt på tjukka, kan man aldri bli FOR sikker på at partneren ikke har noen sykdommer du absolutt ikke vil ha. Dette på tross av at han eller henne selv mener at alt er i skjønneste orden, for man kan være full i klamydia uten et eneste snev av symptomer, og det er kjipt å være den som sprer sykdommen videre. I tillegg er det jo dette med disse celleprøvene for oss som har bikket 25. Jo før man oppdager eventuelle celleforandringer dess bedre, og prøven er tatt på et smertefritt øyeblikk. 

Alright.. Nå sporet jeg skikkelig av her, men temaet er jo viktig så derfor ble jeg litt revet med. Det jeg egentlig skulle vise dere var siste tilskudd til skogarderoben, som er et par superkule og chunky boots fra Bianco. Perfekt liten gave til meg selv på en slik «traumatisk» dag som det her. Haha

Kule, sant?

Disse blir perfekt til både hverdags og fest, og jeg ser for meg å kombinere dem til både skinny jeans og skjørt. Hurra!

Nå skal jeg møte de fine venninnene mine nede på Delicatessen. Tapas, vin, skravling og latter står på menyen, og jeg gleder meg såå til etterlengtet kvalitetstid og gode samtaler. 

Måtte dere få en vidunderlig torsdagskveld, fininger ♥ Jeg er så glad i dere!

KJØSS

Annonse