Annonse

CHUNKY KNIT

Gooood freeedaaag ♥

Jeg titter bare kjapt innom for å vise dere noen bilder av dagens outfit før jeg suser ut døren for å møte to fine damer. Vi skal nemlig på en aldri så liten moteutstilling da H&M feirer 10 år med designsamarbeid, og i dag titter vi innom for å gjennoppleve designsamarbeider som Karl Lagerfeld, Jimmy Choo, Lanvin og Versace. Selvom jeg aldri har vært en av dem som har stått i en tredagers lang kø for å hooke fatt i noen av produktene, blir det faktisk interessant å se alle de ulike kolleksjonene på ett og samme sted.

Haha, jeg glemmer aldri hvor fin jeg syntes Mathew Williams-kolleksjonen var, og når jeg tenker tilbake er det ikke mye fra den kolleksjonen som nå hadde fått lov til å nærme seg garderoben min. Shit ass, skal si tidene forandrer seg!

Anyways.. Over til dagens outfit.. 

Chunky knit fra River Island HER // Skater Skirt fra StyleConnection HER // Knestrømper fra Urban Outfitters // Boots fra Dr. Martens // Denimjakke fra Flat Top // Lue fra Carhartt // Smykker fra Nelly/Top Shop // Ring fra Cubus // OPI neglelakk HER

Alright.. Gotta run! 

Måtte dere få en fantastisk fin fredag. Nyt den, kos dere gløgg, og fortell meg alt om den i morgen.

LOVE YOU 

Annonse