CLEANING OUT MY CLOSET

God morgen, verdens beste lesere ♥

For noen blogginnlegg siden søkte jeg etter tips til hvor man kan levere resultatet etter en opprydning i garderoben, og tusen millioner takk for engasjementet. Nå skal jeg ta med meg alt dette ut i bilen, og kjøre det ned til Bymisjonen eller =Oslo. Satser på at dette kan komme godt med for noen som ikke har så altfor mye å rutte med. 


// Ny genser fra Junkyard (her

Siden jeg også kunne se en interesse for bloppis, har jeg nå opprettet en bruker, og her havner en liten brøkdel av dette som nå er røsket ut av garderoben. Dere finner bloppisen HER, så da er det bare til å shoppe i vei, hvis det skulle være av interesse. Jeg skal nok få lagt ut det aller meste jeg har for salg iløpet av helgen. 

Ellers hygget jeg i går kveld med et aldri så lite kreativt hobbyverksted. Bordkortene til lørdag er nå i boks, og disse her gleder jeg meg skikkelig til å vise dere, for SÅ orginale og festlige ble de faktisk. Tror jeg.. Eh… Eller? Anyways… I dag blir det borddekking for alle penga, og for å ikke avsløre for mye for de flotte frøknene som kommer hit i morgen, kan jeg heller vise dere bilder av både bord og bordkort etter at gjestene har entret partycribben. Guuuri laaaand så gøy det skal bli! YEY!

Hvordan ser helgen deres ut da, snupper? Noen elleville planer på agendaen, eller blir det stille og rolig? 

DIGGER DERE ♥