COACHELLA

Hei og hopp fra Nooorgeeee ♥

Jeg er tilbake på Gardermoen etter en fin flytur, og skal nå dra videre til Stavanger. Påskeferien skal nytes til det fulle, og jeg ser frem til late og forhåpentligvis solfylte dager, kjærestekos, påskegodt, utepils, date nights, og generelt en herlig tid. 

Denne helgen har instagram vært bombandert av festivalglade mennesker som danser rundt på Coachella, og dette er virkelig en festival jeg skal besøke i 2015. Bare tenk hvor vanvittig mye inspirasjon det er å hente her, og i går kveld ble jeg rett og slett bare nødt til å lage en kollasj med fargerike og herlige bilder fra festivalen, som florerer på de mest inspirerende nettsidene. Dette oser jo StyleConnection lang vei, så dere skal ikke se bort i fra at det kommer en Coachella-inspirert kolleksjon på et tidspunk. Hahaha. Det er jo det som er så sinnsykt GØY ved å designe ditt eget klesmerke… At du kan lage hva pokker du vil! Jeg ELSKER det!

Er det noen av dere som har opplevd Coachella på et tidligere tidspunkt? I så fall vil jeg veldig gjerne høre ALT om hvor dan det er der nede, for sånn som jeg ser det kan ikke kombinasjonen av festival og LA være feil på noen som helst måte. Hehe!

Nå drar jeg videre, så da snakkes vi fra Stavanger. 

Måtte dere få en deilig mandag, verdes beste lesere! You rock my world!

♥ ♥ ♥