Annonse

COCA-COLA CHALLENGE

//I samarbeid med Coca-Cola

Mine fineste lesere, har dere en fin torsdag? Tenk at helgen sniker seg innpå oss, og at det bare er snakk om timer til ukens beste dag – freeedaaaaag! Alle hjerter gleder seg ♥

Dennis og jeg fikk omsider spilt inn en ny challenge tidligere i uken, og her er den! Altså, dette her er faktisk helt sjukt! Bare len dere tilbake, trykk på play, og få med dere det her. Jeg skjønner det bare ikke, haha!

Jeg er forøvrig på plass i sjappa, hvor det er roligere enn noen gang. Jeg tror ingen er keen på å gå ut av døren i dette drittværet her, og det skjønner jeg godt. Skikkelig bergensvær det her, haha, men heldigvis pleier det ikke å vare i ukesvis her i hovedstaden. Sånn sett er vi heldig her borte på Østlandet – været er så vanvittig mye bedre enn i vest.

Fikk dere forresten med dere direktesendingen jeg kjørte i gang på Facebook i går? Hvis ikke kan dere se den HER, om dere har lyst ♥

Sees senere, lovelies!

Annonse