Annonse

COCTAILS AND KARAOKE

Oj oj oj..

Hvor skal jeg begynne..

Kvelden i går var rett og slett helt magisk. Jeg fikk en fantastisk henvendelse med en invitasjon til å ta med meg venninnene mine til en sponset girls night med coctailkurs og tapasaften, og å takke nei til en sånn mulighet var selvfølgelig ikke et alternativ. Vi startet på bartenderskolen hvor vi fikk opplæring i hvordan vi kunne mixe de deiligste coctails, og for å si det sånn vil det etter dette aldri mer bli servert vodka appelsinjuice her i heimen. Hahahha! De drinkene der var rett og slett helt himmelsk, og stemningen ble ikke akkurat dårligere utover kvelden ettersom vi fikk lage seks drinker hver. Mohahaha. 

Vi koste oss gløgg ihjel både foran og bak baren, mens vi slurpet i oss den ene deilige drinken etter den andre. Dance moves og latterkramper ble en del av pakken, og da den ene bartenderen, Ole, dro i gang sine tryllekunster holdt vi på å gå rett i bakken hele gjengen. Assåå.. Èn ting er å se magi og tryllekunst på TV, men å se det skjer noen helt sjuuuke og uforklarlige ting rett foran deg er helt insane. For å si det sånn.. Hvordan er det mulig at du får to skumgummikaniner i hendene som plutselig blir til en haug av små kaninbabyer når du åpner hendene?? HVORDAN I ALLE DAGER ER DET MULIG?? Du står der, ser på kaninene, tar på de. De TO kaninene som du lukker inne mellom hendene dine, og vips.. Noen sekunder etterpå er hendene dine fulle av kaniner. Asså?? Det er så sprøtt.. Det som er enda mer crazy er femtilappen til Stine med Stines signatur som plutselig befant seg INNI en lime. Nei vettufaen meg hva.. Snakk om å endre syn på livet, som Pay sa så fint i dagen-derpå-dialogen vår tidligere i dag. Hehehehe.

Jaggu ikke rart at Mr. Ole faktisk fikk underholde selveste Miley Curys da hun var her i O-town, for er det én som kan trylle, så er det søren meg han! Wuuhuuu!

Etter endt kurs eller vorspiel som vi faktisk kan kalle det, ble vi kjørt til San Leandro Tapas her på Løkka, hvor cava, hvitvin, rødvin og tapas ventet på oss. Her fikk vi spist, drukket, skravlet og ledd enda mer, før vi kom opp med den geniale idéen om å dra på karaokebar. HEHE! Dette forklarer vel kanskje at vi var på en relativt fin bris på dette tidspunktet, og karaokebar ble det. Oj oj oj.. Heldigvis på SYNG som er en plass du kan leie ditt helt private karaokerom. Halleluuuja, sa du? Her fortsatte festen med enda flere moves og noe som egentlig ikke kan kalles sang ut i fra de filmene vi har sett på fra gårsdagen.. Assååå, det burde ikke være lov til å synge så inn i satans forferdelig som det vi gjorde i går, men gøy hadde vi det, og sangstemmene så ikke ut til å plage noen av oss. Mohahhha. 

FOR en kveld! FOR en gjeng! Er det noen som kan kunsten å kose seg, så er det den vennegjengen vår her borte, og jeg er så ubeskrivelig glad for å ha så mange fantastiske venninner. Beste kvelden med den beste gjengen. Epic!!

Gårsdagen sitter skikkelig igjen i dag, og jeg har store problemer med å komme meg opp fra sofaen. Dessverre er kjøleskapet tomt og magen enda tommere, så jeg blir faktisk helt nødt til å komme meg ut for å handle inn noe junk. BAH.. Hangover deluxe!

Folkens? Nå logger jeg av, men en sånn bartenderkveld med jentegjengen anbefales på det sterkeste. Dere burde absolutt booke en sånn kurskveld for å få en helt spesiell aften med chicksa, så dette er noe å ha i bakhodet til fremtidige sammenkomster. BOOOOM!

Peace out. Skrives senere ♥

// Sponset kurs/middag

Annonse