COFFEE AND PAINKILLERS

God morgen, skjønne lesere. 

Nå dør jeg! Er så lei av å våkne midt på natten i en pøl av svette og med en hals som er så opphovnet av jeg ikke klarer å svelge. Det er da smertestillende kommer inn i bildet og blir ens aller beste venn, i tillegg til antibiotika og halspastiller. Jeg skal ikke klage, altså, for det går snart over… Våknet for ikke lenge siden, og er faktisk stolt over at jeg har klart å holde sengen så lenge. I hvertfall med tanke på at jeg hater å ligge i ro, og når jeg på toppen av det hele har en million ting på agendaen. Det er da det ikke på noen som helst måte passer å bli syk, men jaja… Sånn går no dagan! 

Jeg holder forresten på med et skikkelig morsomt blogginnlegg som flere av dere har etterlyst, og som jeg tror dere kommer til å få sansen for. Stay tuned…

Suss og Klem