Annonse

COFFEE & MAGAZINES

Neimen? Da var mandagen her igjen, gitt!

Jeg liker ikke at fredagen er så altfor langt fra mandagen og at mandagen kommer så sinnsykt tett innpå fredagen, men sånn er det, og jeg har hørt at man skal prøve å gjøre det beste ut av hver eneste dag. Joda? Det kan jeg egentlig være enig i, men noen dager har man lov til å hate litt, sånn som i dag f.eks. Når det er MANDAG, og når regnet høljer ned utenfor.

Siden jeg er over gjenomsnittet opptatt av dette været, ble jeg selvfølgelig nødt til å sjekke værmeldingen for resten av uken, og morgendagen er faktisk markert med varseltrekant da det ventes uvanlig mye nedbør i forhold til hva som er vanlig for årstiden på dette stedet. HAH! Ikke akkurat noe gladnyhet det der, men møkkavær er innevær og innevær er kaffe-og magasinvær. Det er i hvert fall sånn min morgenstund ser ut, og inntil videre føles dette helt riktig!

Jeg har en hektisk uke foran meg, og en ekstremt spennende reise i vente allerede til helgen. Hvor jeg skal dra får dere vite når jeg ankommer reisemålet, men at det ikke er i Norge er i hvert fall sikkert. Wuuuhuuuuu, jeg er så ut av denne verden GIRET, og i helgen kommer jeg altså til å avsløre denne gigahemmeligheten jeg har gått og båret på irriterende lenge. Mohahahah!

Har dere en fin mandag, skjønninger? Og folkens? Er det noen som klarer å gjette hvor jeg skal i helgen? 

Klem i fleng ♥

Annonse