Annonse

COFFEE TIME

Kaffe, kaffe, jobb, kaffe, mail, kaffe…

Jeg hadde ikke fungert uten kaffe, og for hver kopp jeg drikker, går det opp for meg at vi for hvert minutt som går, kommer nærmere og nærmere julaften. Tenk da! ÈN uke igjen til jul. Hva skjer med det egentlig? Var det ikke nettopp 1.desember? 

Jeg kan ikke fatte og begripe hvor denne måneden har blitt av. Ikke november heller, for den saks skyld, men hvorfor henge seg opp i det? Jeg blir jo like overrasket hvert eneste år, hehe!

Nå er jeg altså i full gang med dagens gjøremøl, men for å få et bittelite avbrekk fra dataskjermen, tok jeg lunsjen og enda mer kaffe på gulvet mens jeg bladde meg gjennom et magasin for å få litt inspo. Denne inspirasjonen, altstå… Soooo hard to find, noen ganger!

Ser forresten at flere av dere savner outfit-oppdateringer, og for å si det sånn, så savner jeg de oppdateringene selv! Denne tiden av året er dessverre ikke den beste tiden for en blogger, for siden det faktisk blir mørkt rundt klokken 14, og siden jeg ikke har en fotograf i lommen som kan bli med meg overalt, er det dessverre nesten umulig å få til disse outfit-bildene! Heldigvis kommer Dennis i morgen, så på torsdag skal jeg få satt han i sving bak kamera. Mohahha! 

Hvordan har dere det i dag? Noen som begynner å føle litt på julekaoset, eller er alt under kontroll? 

Klem i fleng ♥ 

Image and video hosting by TinyPic

Annonse