Annonse

COLD NIGHTS, CHRISTMAS LIGHTS

God kveld i stuggu, darlings ♥

Er det én ting Stavanger kan, så er det å pynte til jul. Haha, her sparer de ikke på noe som helst, og selvom julen sakte men sikkert går mot slutten, kunne jeg ikke unngå å kjenne litt på det lille som er igjen av julestemning da jeg tuslet litt rundt i byen for litt siden. Dennis skal nemlig jobbe i baren i kveld, og da vi gikk hvert til vårt etter en kjapp matbit, la kameraet og jeg ut på ei litta vandring for å ta litt bilder. 

Pynten på Beverly er min favoritt. Så ufattelig tacky, men hjelpes så fargerikt og herlig. Et lite øyeblikk der fikk jeg følelsen av å være i USA, for sånn pynt som det der er ikke akkurat vanlig her til lands. Hehe!

Med røde hjerter i trærene, is på vannet og lys overalt, smilte jeg fra øre til øre mens daten for kvelden, Mr. Canon, gjorde så godt han kunne for å fange øyeblikket. Jeg synes han klarte det relativt bra, og nå har jeg funnet sofaen og dynen før jeg skal logge meg inn på Sumo for å se den siste episoden av Bloggerne. Jeg er hektet på serien, dødshappy over å være med i neste sesong, og gøyest av alt er at sesong 3 allerede begynner 8.januar. Hurraaaa!

Nyt resten av søndagen, fininger. Er det tilbake på jobb i morgen, eller varer ferien helt til 5.januar? 

LOVE YA’LL ♥

       

   

Annonse