Annonse

COLOR YOUR WARDROBE

God morgen mine fine ♥

I dag er jeg early bird, og det på tross av at jeg ikke fikk sove i går. Jeg hadde så mye å tenke på, og lå våken til rundt to før jeg klarte å ta turen innom drømmeland. Jeg skal skal snart av sted til et spennende prosjekt som jeg er skikkelig giret på, og i morgen kan jeg omsider avsløre en hemmelighet jeg har gått og båret på en stund. GØY!

Før jeg kaster på meg bootsene og slenger på meg skjerfet, tenkte jeg å komme med noen shoppingtips som kan komme godt med om man ønsker å freshe opp garderoben. Som dere vet mener jeg at man aldri kan få nok farger i klesskapet, og nå i mørketiden synes jeg det er spesielt viktig med freshe og fargerike elementer i antrekkene, for å kunne gjøre de mørke, triste og grå dagene hundre ganger mer sprudlende.

Til tider elsker jeg å være ekstra crazy i stilen, og da er det gøy å kombinere ulike mønstre og farger. Leopard funker til alt og er et soleklart must i garderoben, som enkelt bidrar til en mer leken og gøy look. Kombiner den med knallfarger som rød eller rosa for en everydaylook med en leken tvist, og kjør på med fargerike mønster i tillegg til leo for å gjøre dagen happy og fargerik. 

Denim er alltid en vinner, like fint med denim fra topp til tå som alene i form av underdel eller overdel, og absolutt alle regnbuens farger er fresht til denim. Ønsker man en rolig men kul hverdagslook, er skinny jeans, denimskjorte, sneakers og rosa eller røde lepper og negler en av mine favoritter, og det går ikke en dag uten at neglene mine blir lakket i en happy color fra OPI!

1. Røde Converse HER 2. Genser med leopardmønster HER (Sjekk gjerne ut min SOBAZAAR bruker i samme slengen) 3. Denimskjorte HER 4. Slækk tank topp med leopardmønster HER 5. Skinny jeans med destroyed effekt HER 6. Knallrød neglelakk fra OPI HER

7. Pink lips HER 8. Knallrosa neglelakk fra OPI HER 9. Herlig mobilcover fra Marc by Marc Jacobs HER 10. Red lips HER 11. Leopardsneakers fra Vans HER 12. Tie Dye mønstret skjørt HER

13. Håndkrem i freshe farger HER 14. Fargerik bikini som blir til ferien om man skulle rømme til varme strøk HER 15. Happy Bracelet fra StyleConnection HER 16. Leopard loafers HER 17. Vogue beanie HER 18. Kule og rocka strømpebukser HER 19. Fargerik t-shirt fra Marc by Marc Jacobs HER 20. Pink platforms fra Vans HER 21. Skater skirt fra StyleConnection HER 22. Rosa lepper til enhver anledning HER 23. Superdigg denimskjorte HER

 

 Nå må jeg løpe.. Nyt dagen, hotties, og så skravles vi litt senere ♥

Klem i fleng

Annonse