Annonse

COLORFUL ARMCANDY

Hei igjen, babes ♥

Jeg sitter i skrivende stund ute hos mamsen, men skal om ikke lenge videre for å møte Belinda. Jeg har jo ikke sett henne heller på en god stund, så i dag er en sånn fin catche up dag. Yey!

Tidligere i dag var jeg jo innom med skranglekassen av en yaris til EU-kontroll, og det gikk som forventet… RETT VEST! Så hurramegrundt for at jeg må tilbake på verksted og svi av i underkant av ti lapper for å få den godkjent. Godkjent? I mine øyne er den mer enn godkjent. Bilen er jo et mirakel, og at den fortsatt går fremover etter 14 år er faktisk et under. Hhaahahha… If those walls could speak, sier jeg bare, for den bilen der har vært med på mye moro, og fått med seg noen gode historier gjennom årenes løp. MOHAHAHH!

Men folkens? Fra EU-kontroll og annet fjas, til noe helt annet… Jeg får stadig spørsmål om hvor jeg får fatt i de fargerike armbåndene mine, og svaret på dette er vel egentlig overalt. Overalt hvor jeg går peiles liksom radaren inn på alt som er fargerikt, og jeg tror faktisk at jeg får med meg fargerike herligheter fra flere kilometers avstand. Jeg finner disse armbåndene på forskjellige butikker og markeder, men stort sett befinner det beste utvalget seg utenfor Norge. Heldigvis er det noen skatter som gjemmer seg på det vidunderlige internettet, og nå har jeg prøvd å scrolle side opp og side ned på jakt etter noen gode forslag til dere. 

1. Neon fra Ettika HER 2. Turkis herlighet HER 3. Cube Bracelet HER 4. Neongul med sorte muttere HER 5. Turkis & Gull HER 6. Peace Silk Bracelet HER 7. Peace & pearls HER 8. Golden details HER 9. Rosa med skull detaljer HER 10. Green & Gold HER 11. Chunky Bracelet HER 12. Lekent fra Ettika HER

Jeg blir altså bare så glad når jeg ser på denne kollasjen, og fargerike armbånd er like mye eyecandy som armcandy. De bidrar til å løfte et hvert antrekk når som helst på året, og herlighetene passer like bra til hverdags som til fest. Jo flere man kombinerer sammen, dess bedre blir det synes nå jeg. Ønsker man et litt mer nedtonet uttrykk, er det supersøtt med ett enkelt armbånd i en sprudlende farge til f.eks solbrun hud og en flagrende sommerkjole, og DER drømte jeg meg bort til strender og palmer. Heheh. 

Var det noen av disse dere likte ekstra godt? 

Sånn helt på tampen før jeg stikker videre… Jeg får også noen spørsmål omkring Marc Jacobs konkurransen, og konkurransereglene finner dere i bunnen av DETTE innlegget. Vinneren trekkes 31.mars, så dere har fortsatt god tid på dere, men husk å dele innlegget videre. Dette er også et av kriteriene for å bli den heldige utvalgte. Hurraaaa!

Sees senere, skjønninger ♥

Annonse