Annonse

COLORFUL CHAOS

Det er freeedaaaag ♥

Ukens beste dag, og jeg må bare begynne dagens første blogginnlegg med å fortelle dere hvor inn i satans glad jeg er i dere. Dere betyr så ubeskrivelig mye for meg, kommentarene dere legger igjen gjør meg ekstremt happy, og jeg har egentlig bare lyst til å samle dere alle sammen i ett og samme rom sånn at vi kan bli bedre kjent, og sånn at jeg kan klemme dere flat hele gjengen. 

Sånn! Da fikk ut de sterke følelsene jeg har for dere, og dere må aldri glemme hvor stor pris jeg setter på dere. Takk for at dere er MINE blogglesere, og takk for at dere er så forbanna FAB!

Jeg sitter her på hjemmekontoret mitt, aka kjøkkenet, i et eneste stort og fargerikt kaos. Jeg har nemlig ryddet litt i underetasjen, og når jeg rydder flytter jeg egentlig bare rotet videre til det ender opp her på kjøkkenbordet hvor jeg liksom ikke kan flytte det videre. Nå MÅ jeg faktisk få skikkelig orden i dokumenter og småsaker, for på søndag reiser vi av sted, og ingenting er kjipere enn å reise fra en rotete leilighet som ikke er spesielt hyggelig å komme hjem til.

Hangover Hoodie fra StyleConnection HER 

Nå skal vi få i oss en sen frokost før jeg går løs på rot, regninger og punkter på to do-listen, så da vil jeg bare ønske dere en kjempefin fredag så lenge, så skravles vi senere. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse