Annonse

COLORFUL NEW YORK

Wuuhuuu!

New York, ass.. FOR en plass! Gule taxier, høye bygninger, amerikanere.. Vi er fremme!

Jeg er så sinnskt glad for at vi faktisk har lagt opp denne uken til å gå i ett med lokalbefolkningen og at vi faktisk har valgt å sjekke inn i Queens, for typiske turiststeder som Times Square er ikke noe for oss, SELVOM det selvfølgelig er et MUST å oppleve når man tar turen til NYC. Det er jo utrolig at et område som er omringet av grå betong faktisk kan være såpass fargerikt som det her, men det som er litt sprøtt er faktisk at det ser hundre ganger freshere og mer levende ut på bilder enn det det er i virkeligheten. Området er en eneste hektisk og kaotisk plass som får en hver avslappet jævlel til å bli litt å få høy puls, men om det er gøy å ha vært her? Så absolutt! Vi skal også titte innom på kveldstid når belysningen virkelig kommer til sin rett, og deretter kan Times Square krysses av på bucket listen. Hurra!

Gårsdagen gikk selvfølgelig også med til shopping, og etter endt shoppingtur tok vi fatt på Queens for å sjekke ut hvilke restauranter som ville huse oss for kvelden. Valger falt til vår store glede på en Colombiansk herlighet hvor maten var fantastisk, hvor salsamusikk strømmet ut gjennom høytalerne, og hvor sangriaen var altfor sterk. Deilig! Kameraet var selvfølgelig med, så bilder fra restauranen er like rundt hjørnet, men først.. Yesterday snaps!

´

Åh!

New York, du rocker, og jeg begynner å bli rimelig greit forelsket i deg..

Nå er det leggetid for oss her i NY, så da vil jeg bare ønske der alle en helt vidunderlig og fantastisk tirsdag. Har dere det bra der hjemme, forresten? Hører rykter om strålende solskinn og supersommer i Oslo, så da regner jeg med at det blir litt park hang og grillings på dere som befinner dere i hovedstaden. YEY!

Talk later, darlings ♥

Annonse