Annonse

COLORS & CARTOONS

Klokken 08.00 ringte vekkerklokken..

That’s how we roll når vi er på tur, for her har vi ikke et minutt å sløse bort på å ligge å dra seg, haha!

Kall oss gjerne pensjonister.. To gæmliser fanget i en ung kropp, for her setter vi så mye mer pris på alt annet enn å drikke oss stupfulle, og ta temperaturen på utelivet. Det begynner faktisk å bli en god stund siden party stod i fokus på ferie, og det er for å være helt ærlig fantastisk deilig. Jeg kjenner at jeg er så glad for at tidene forandrer seg.. At jeg rett og slett er komfortabel med å ha slått meg mer til ro, selvom jeg selvfølgelig roper høyt hurra for en fest innimellom. Før fikk jeg jo panikk om jeg satt hjemme på en lørdag, og det er så fint at jeg aldri føler på denne panikken lenger. Det er virkelig ikke skummelt å bli eldre..

I går gikk vi tidlig ut for å spise og ta et par friske drinks på en herlig bar/café. Når bordet er dekket med cartoons liksom – DA drar Gjelsviken opp kamera vettu, og begynner å knipse, haha! 

Firenze leverer så til de grader.. En av de beste byene jeg noen sinne har besøkt!

Om ikke lenge skal vi få i oss en god frokost, og deretter suge til oss det siste fra denne herlige destinasjonen.. I dag reiser vi nemlig hjemover, så da gjelder det å få med seg så mye som mulig før avreise. 

Hvordan står det til med dere der hjemme? All good in the hood?

Klem i fleng ♥

Annonse