Annonse

COLORS OF DECEMBER

Yo ♥

Dere vet i går, sant? Da jeg stresset som pokker for å ta bilder av skullen stylet med headphones? Da fikk jeg jaggu tatt bilder av litt annet moro i tillegg. Jeg måtte jo utnytte det faktum at jeg var tøff nok til å gi faen i de rare blikkene jeg fikk da jeg lekte fotograf, og det førte til litt stemningsbilder også. Været var jo så nydelig, det var sol (som var på vei ned selvfølglig.. Klokken TO!) og det måtte jeg utnytte. Hvor ofte ser vi solen nå til dags, liksom? Aldri! Så da knipset jeg i vei av både meg selv og detaljer mens jeg tenkte «dette går fint, Gjelsvik. Ikke bry deg om at folk står og ler av deg, du skaper blogginnhold for pokker«. Hahahah, blogging ass. 

Her har dere resultatet, og siden snøen omsider meldte sin ankomst tidligere i dag, var det jo topp at jeg fikk sikret meg noen snaps av det siste høsten hadde å by på. Nå håper jeg den grå og bare asfalten ikke blir synlig før til neste år, og jeg krysser fingrene for enorme snømengder fremover. 


Leggings fra Adidas/Junkyard HER // Denimjakke fra Urban // Sneakers fra Nike // Headphones fra BOSE // Neglelakk fra OPI i fargen Kiss me I’m Brazilian HER // Lue fra Sixth June HER // Paradise Sweat fra StyleConnection HER // Key Cap fra StyleConnection HER

Men hallo, hvor ubeskrivelig skjønn er ikke den key capen som endelig er tilgjengelig i butikken? Jeg har selvfølgelig dekorert alle nøklene mine opp i alle de ulike figurene, og man blir faktisk litt ekstra glad når man stikker nøkkelen inn i nøkkelhullet. Hurra!

Dagen i dag har gått i ett siden klokken syv i dag morges, og jeg har i tillegg til å levere nye styles som er på vei inn i butikken til foto, også vært ute på lageret for å levere alt av stasj som nå har blitt lagt ut for salg. Der ble jeg møtt av superhyggelige Kate som har ansvar for mine varer, som stod med et bredt smil og pakket varer til den store gullmedalje. Jeg må klype meg litt i armen noen ganger.. Spesielt når jeg er ute på lageret, for der er et stort område bare mitt, og når du ser at pakkene dine blir pakket av de flinkeste folkene, nei da skjønner man egentlig ikke en dritt. Har jeg liksom klart å få til alt dette helt alene? Har jeg et eget lager for pokker? JA det har jeg.. Jeg har et eget klesmerke for pokker.. Det er stort! 

I kveld skal jeg på date med Katinka.. På vår favorittspot of all times, hvor vi skal skravle og blogge litt før hun går ut av drift i to altfor lange uker, som et resultat av noen dumme mandler som må fjernes. Stakkars! Operasjonen hennes på torsdag skal vi glemme mens vi blogger og skravler og ler, for vi har nemlig et sinnsykt heftig innlegg på gang, som vi er sikker på at vil falle i smak hos mange!

Har dere en fin dag, skjønninger?

Annonse