Annonse

COLORSTROLOGY

Nå skal vi gjøre noe skikkelig gøy, dere.. For som jeg nevnte i innkjøpsvideoen fra New York, nevnte jeg at jeg har gått til innkjøp av TIDENES beste bok. Den fresheste, gøyeste og mest underholdende boken i hele mitt LIVET, med navn Colorstrology.

Dette er boken som samler alle dagene i året, som deretter tildeles en farge og tilhørende tekst. Denne teksten beskriver dem som har bursdag denne dagen, og til nå har teksten vært skremmende lik de bursdagsbarnene jeg kjenner godt. 

Fra og med i dag kommer jeg i bunnen av dagens første blogginnlegg dele både fargen og teksten som hører dagen til, sånn at alle dere deilige lesere på et eller annet tidspunkt, vil kunne få muligheten til å finne ut hva som er deres bursdagsfarge, og hva fargen sier om dere. Spennende? Jeg sitter og hopper av begeistring, liksom.. Så nå håper jeg dette faller i like god smak hos dere som hos meg!

Jeg regner med at de fleste av dere synes det er ok med engelsk tekst. Boken er nemlig på engelsk, og jeg har dessverre ikke tid til å oversette, haha!

Alrigh.. Da er det duket for litt info om dagens bursdagsbarn den 6.mars. Grattis med dagen forresten! Måtte den bli like fin som DEG ♥

Annonse