Annonse

COLOURFUL ACCESSORIES

Hellooooo people ♥

Jeg har kommet meg til København, og sitter her og hygger med en øl og en mac som går tom for batteri om 7 minutter. BUMMER! Flyet mitt går ikke før om to timer, så da får jeg sitte her å glo ut i luften og samtidig glede meg max til i kveld. Da er det nemlig duket for årets første Pub Crawl, og jeg ser frem til en ellevill kveld med jentene hjemme i Oslo. Hurraaa!

Men dere? Jeg har shoppet sååå masse på denne turen, og herlighet som jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt, når jeg kommer hjem. I mellomtiden må jeg selvfølgelig gi dere en bitteliten smakebit av nye accessories, selvfølgelig med masse farger, og hurramegrundt liksom… Dette kommer godt med i sommer (hvis den noen gang kommer!).. Wuuhuu! 

Nei, nå dør mac’en, så da går jeg tilbake til ølen og til han duden som sitter ved siden av meg, som febrilsk prøver å få i gang en samtale… Å neeeeiiiiii, hadde jeg bare hatt lader! Jaja, føkk it. Wish me luck da, for disse to timene kan jo bli meget interessant. Men vent litt… Jeg har jo strengt talt ikke hatt tid til å se sånn skikkelig på han enda.. Er han kjekk? Hmmm… Jepp! Han er kjekk, OG dansk, OG mann… Jeg liker dansker, OG menn. Yey! Alright, have fun hotties. 

Skåååål nååken! (som vi sier i Bergen) Det er freeeeedaaaaaag ♥

Digger dere!

Annonse