Annonse

COMEBACK?

Kjære vene… 

Dette ble en sen oppdatering, og da jeg gikk igjennm kommentarene deres nå nettopp, gikk det opp for meg at jeg til og med har glemt å kåre månedens leser. Pokker ta, det er jo faktisk helt krise, og jeg lover å utnevne en verdig vinner i morgen. Det er ok sant? 

Uken har liksom bare flydd forbi selvom jeg ikke har hatt altfor mye å gjøre, men jeg tror allikevel at hodet mitt er et kaos om dagen og at jeg har altfor mye å tenke på og ting jeg skal huske. Heheh. Nå har jeg akkurat kommet inn døren, derfor den sene oppdateringen, og jeg har kost meg gløgg ihjel med fineste Belinda. I dag har vi nemlig hygget med deilig middag, og folkens? Hold fast! Vi har hatt et aldri så lite Snikk Snakk møte, for joda… Vi kommer tilbake om ikke sånn altfor lenge, men siden vi vil komme tilbake med et helsikens brak, i ny drakt, og med en sesong som blir tatt til noen sinnsyke høyder, er det viktig at vi har alle rammene på plass før vi setter i gang. 

Jeg blir jo faktisk bare nødt til å sjekke stemningen rundt vårt comeback… Er det noen som gleder seg? Noen som er giret? Like giret som oss??? 

Belinda drar til sin fine søster i morgen, og jeg skal være barnevakt for Lui, så nå koser vi oss her i sofaen aka feltsengen og blogger som bare rakkern. Hun er jo bare helskjønn, vi skal kose oss max denne helgen. Lui stikker innom bloggen for å hilse på dere i morgen, så stay tuned. Heheh!

Ha en herlig torsdagskveld, skrives i morgen, og da lover jeg å være mer tilstede!

Digger dere ♥

 

Annonse