Annonse

COMING SOON!

//Reklame for egen nettbutikk

Juuuhuuuu!

Se hva som ble levert i dag da? Var den ikke superfresh? 

Denne elskverdige vesken kommer i butikk på fredag, og denne har allerede blitt en soleklar favoritt hos meg. Denne blir med på julebord i Bergen på lørdag for å si det sånn, og gjett om cupcaken skal bli med meg ut på dansegulvet, haha!

En altfor digg, grå, oversized og chunky strikkegenser er også på vei inn i butikk, så det er bare til å glede seg over disse fantastiske nyhetene… 

Jeg er tilbake i Oslo, til mørketiden, dårlig lys, rotete rom og støv i alle hjørner.. Jeg er tilbake til hverdagen, og heldigvis består den også av kjæreste, hund og venner! Selvom jeg har mye å ta meg av etter halvannen uke i Spania, er det likevel ekstremt fint å være på plass. Nå må jeg bare legge inn et ekstra gir for å få gjort alt jeg skal før jul..

Er det forresten noen av dere som er keen på den superkule sølvstolen min eller? Dennis kommer til å dumpe meg om jeg ikke kvitter meg med den (HAHAHA), så nå nå håper jeg å få den på hodet ut av huset. Så mye hater han den, faktisk, og jeg må vel bare finne meg i at jeg må ta farvel med noe av det kuleste jeg eier! Sjekk ut annonnsen på Finn HER

Cupcake Crossover Bag HER

Hva står på planen i dag, fininger? 

Klem i fleng

Annonse