Annonse

COMING SOON

HE HE HE!

Jeg burde snart skrive et sånt innlegg som inkluderer hvilke aktiviteter og gjøremål man IKKE bør ta kjæresten med på.. Som f.eks Plantasjen på en søndag! 

Når man har problemer med å velge mellom to grønne planter på IKEA, har man i hvert fall problemer mellom å velge mellom to grønne planter på Plantasjen (som faktisk har et vanvittig utvalg), og jeg var ikke akkurat kjapp i handlingen da vi for noen timer siden tuslet gjennom planteparadiset.

«Hva synes du om denne, Dennis? Blir ikke denne fin i blomsterkassen på altanen?«, «Liker du denne bedre enn denne? Eller liker du de hvite rosene best? Eller hva med denne? Eller kanskje Lyng?? Hva med LYNG, Dennis?? HVA SYNES DU OM LYNG??«!! Hhaahahha, det er faktisk ikke greit. Stakkars fyr. Han driter vel hundre null i om jeg går for roser eller lyng eller kaktus eller pioner, og er det ETT sted jeg ikke kan forvente noen som helst respons og feedback, så er det på Plantasjen! Ferdig snakka!  

Vi endte opp med en fin mix av alt som er nevnt over her.. Bortsett fra Lyng! Dennis liker visst ikke lyng. Han HAAATER lyng! Det var det eneste jeg fikk høre, så vi droppet lyng.. Ait? Så nå har jeg plantet til den store gullmedalje mens Dennis har sett på fotballkamp, og før vi skal ut å hente noe take away tenkte jeg å komme med en liten gladmelding..

De superdigge og fargerike skjørtene fra StyleConnection er på vei inn på lager, så i løpet av de nærmeste dagene vil disse bli å se i nettbutikken. Jeg skal nok holde dere oppdatert på når de kommer for salg, men jeg tenkte i hvert fall å friste dere litt med disse bildene. To deilige sweats er også på vei, så det er bare til å glede seg! Disse blir perfekt til litt kjøligere kvelder, og de fargerike skjørtene skal få meg i knallgodt humør utover høsten i kombinasjon med strømpebukse når det blir for kaldt å gå uten. 

HURRAAAA!

Noen som er giret eller? 

Wuuuhuuuu, jeg gleder meg SÅÅÅÅÅ!

Okei.. Mannen begynner å bli utålmodig, og siden jeg ikke akkurat så mye å gå på etter turen i planteland i dag, tror jeg det er best at jeg tar på meg skoene og blir med ut på handletur. Jeg er keen på McDonalds jeg, ass.. Mmmmm..

Nyt søndagskvelden, hotties ♥

Annonse