Annonse

COMME DES FUCKDOWN

Hei igjen, beauties ♥

Dagen i dag har vært nydelig og skikkelig kald, og endelig fikk jeg tatt i bruk den superdigge teddyjakken min fra Urban. Etter en herlig frokost satt jeg Dennis i sving bak kamera, og etter noen timer med data’n i fanget, og en liten visitt ute hos mamma, er jeg nå på vei til Gjøvik for å shoppe med den heldige vinneren av konkurransen. Gleder meg max til en real shoppingdag, og dere skal nok ikke se bort i fra at jeg ender opp med noe, jeg også. Hehehe. 

Dette ble ihvertfall dagens outfit. Casual, behagelig og veldig høst, med et lite hint av rosa… Selvfølgelig! Heheh. 


Jakke fra Urban // nye Air Max kjøpt i USA // leggings fra H&M // denimskjorte fra Vero Moda // lue fra Choies (her) // skjerf fra Monki // armbånd fra Ettika // neglelakk fra OPI i fargen «Don’t Know Beats Me» // ringer fra Urban Outfitters

Skrives senere til en liten update fra Gjøvik. Håper dere får en strålende dag så lenge♥

Klem i fleng

Annonse