Annonse

CON ENCANTO ESPAñA

Spania ♥

Det er altså noe så supersjarmerende med dette landet, og spesielt disse små plassene utenfor Alicante. De hvite murbygninge i gamlebyen i Altea strekker seg bratt oppover til Kirkeplassen, hvor du kan nyte en formidabel utsikt utover byen og havet, og omgivelsene er ikke annet enn helt vidunderlig. Jeg elsker arkitekturen her nede!

Er det ikke vakkert her? 

Jeg er så glad for at mamma og Jon faktisk valgte å kjøpe sommerhus her nede, for da vet jeg at liksom alltid har muligheten til å ta turen nedover uansett når det måtte passe. Nå skal Dennis og jeg ut på koffertjakt, for joda.. Min ble for liten gitt, og jeg har faktisk ikke samvittighet til å stikke av med all plassen i kofferten til Dennis. Heheh!

Etterpå blir det dinner med familien, så dette skal bli en koselig siste kveld i Albir. I morgen setter vi kursen mot Ibiza, så selvom vi drar herfra er ferien langt fra over. Yey!

SMASK

Annonse