Annonse

CONVERSE ON MY WISH LIST

God morgen, vakre mennesker ♥

Frokosten er inntatt, og nå sitter jeg og surfer litt på nett før vi legger oss ut i solen. Er det noe jeg trenger å tilføre sko-garderoben, så er det faktisk noen nye røde Converse, og disse (her) blir helt perfekt til høsten. Rød er egentlig en farge jeg er veldig skeptisk til, og synes fort det kan bli litt mye med enten røde kjoler, gensere eller topper. Et hint av rødt slår riktignok aldri feil, som f.eks røde lepper, røde negler, en rødrutet skjorte eller røde sko. 


Bare tenk hvor fresh disse røde herlighetene her blir til en skinny jeans, en tank topp med et kult og rocka print, en rutete skjorte og knallrøde lepper…. Åh, MÅ ha! 

Nå legger jeg meg ut i solsteiken, og for de som lurte på hvilken neglelakk jeg hadde på meg i går, var dette selvfølgelig en lakk fra OPI med navn «Tasmanian Devil Made Me Do It«! 

Suss og Klem ♥

Annonse