COOL BRACELETS

Good morning hotties.

Tenk at det er fredag allerede. Denne uken har bare flydd, og jeg har hatt en million ting å gjøre. Kjekt å ha masse å henge fingrene i og sentrale stikkord har vært, photoshoot, Snikk Snakk, regnskapsfører, moms, skatt, regninger, møter, og selvfølgelig mye kos. Phuuu! Skal bli godt med helg etter dagens gjøremål, og først på planen står et viktig møte som jeg skal i nå kl. 12:00.

Før jeg hopper av sted, tenkte jeg å vise dere mine to ny herlige armbånd som kom i posten fra Miinto i går. Denne nettsiden er helt genial, da du kan handle fra mange freshe butikker rundt om kring i landet som ikke har sin egen nettbutikk, og som har valgt å selge varene sine online gjennom Miinto. Supersmart! Jeg liker spesielt godt dette stjernearmbåndet fra Stylesnob, og begge to blir helt rå i kombinasjon med mange av de armbåndene jeg allerede har. 

Genseren jeg hadde på meg i går er også fra Miinto, men skal legge ut et bedre bilde av den litt senere, og da kommer jeg også til å kjøre en konkurranse, hvor en slik genser kan bli din! Joohooo.

Stay tuned, så skrives vi litt senere ♥