Annonse

COOL KIDS NEVER SLEEP

Haha!

I dag har vi vært så barnslig, og søndagen kunne ikke vært bedre! Når man starter dagen med sladring, gode samtaler og en deilig brunch på Diner’n med dine beste venninner, blir man GLAD med capslock! Da vi var stappmette og småkvalm stakk vi bort på tivoliet i Sofienbergparken, og dere vet jo hva jeg føler for tivoli! FAAARGEEEEER!!

Jeg tør ikke ta en eneste karusell, men jeg bruker LETT noen kornasjer på lodd og den grab-maskinen. Og tror dere søren meg ikke at jeg klarte å få en bamse på kroken i år også?? Jaddaaaa.. Akkurat som for ett år siden på dagen, så da lo vi så hardt at vi holdt på å tisse litt i trusen. Pay vant en gigantisk fotball som ble flittig brukt i parken etter tivoliet, så man kan trygt si at denne søndagen har vært sjukt funny og innholdsrik ♥

Nå skal jeg rydde. Det sier jeg hver dag, men jeg gjør det aldri. HE HE! Så nå får vi se om jeg klarer å flytte rævva fra sofaen. Jeg liker sofaen så godt.. Jeg stortrives i kroken min, men nå MÅ jeg faktisk få litt orden.

Etterpå blir det grandiosa og film. Alene! Dennis er i Barcelona og kommer ikke hjem før tirsdag, så her snakker vi loner-søndag på høyt nivå, MEN – loner-søndag er blogge- og jobbesøndag.. Det skal bli godt å få litt mer styr på ting!

Har dere det bra, kjære venner?

Klem i fleng ♥

Annonse