COOL KIDS ON THE BLOCK

Hahaah, hallaisen!

Jeg ler meg ihjel av tanken på dagens aktivitet, for i dag tok vi nemlig turen tilbake til barndommen og hygget max på tivoli. Tivoli for pokker? Jeg kan ikke huske sist jeg var på tivoli, men jeg husker i hvert fall at begeistringen for å prøve å vinne en bamse var like stor for 15 år siden, som det den var i dag. Dennis og jeg klarte altså å svi av noen hundrelapper i disse bodene hvor man kan vinne slike bamser, og tror dere for pokker ikke at Dennis klarte å dra i land hele to myke herligheter? Jaddaaa? Det klarte han jaggu, og for første gang i mitt liv kunne jeg altså hoppe av glede over å ha fått fatt i en sånn stor bamse på tivoli. Not a moment to soon, for å si det sånn, for de nitriste minibamsene jeg fikk som trøstepremie på tivoli i barndommen, var ikke akkurat noe å skryte av. 

Vi spiste oss selvfølgelig kvalme på sukkerspinn og godtesmokk, og trippet glade og fornøyde hjem etter en nostalgisk og herlig tirsdagsettermiddag. 

Denimjakke fra Urban (her) // Topp fra Nelly (her) // Skjørt og armbånd fra H&M // Snapback fra Junkyard // Solbriller fra Choies (her) // Superkule platforms fra Noodles (her)

Nå har vinen kommet i glasset og vi skal gjøre oss klare til en real date night. Den turen ut på byen i går droppet vi faktisk til fordel for pizza, film og sengehygge, så i dag tar vi igjen den tapte feiringen fra gårsdagen, og kjører på med 5-retters og sprudlevann. Hurraaa!

Hva er deres planer for kvelden, skjønnaser? 

LOVE LOVE ♥