Annonse

COSY CONCEPT

Happy Friday, Lovelies ♥

Vi begynner så smått å våkne til liv etter nok en herlig natt her på Rosendal Turisthotell. Det er jo noe helt eget med hotellsenger, men denne her slår liksom alle hotellsenger jeg noen gang har ligget i. Den er så myk og god, og siden utsikten ikke er annet enn helt nydelig, er det rett og slett en fryd å stå opp.

Jeg tenkte det var på tide å legge igjen noen positive gloser om dette hotellet, for makan til gjestfrihet og hyggelig betjening skal du søren meg lete lenge etter. I løpet av et kort tidsrom har jeg nå vært så heldig å oppleve to hoteller som har tatt pusten fra meg på hver sin måte. Ett i New York, ett her i Rosendal hvor innbyggertallet er 8,4millioner lavere, men fellesnevneren for begge hoteller er at dette er plasser som får deg til å føle deg hjemme, noe jeg ser på som svært viktig.

Jeg har reist en god del i mitt liv, jeg har bodd på ekstremt mange forskjellige plasser, og jeg kan med hånden på hjertet si at ingen plasser skiller seg mer ut i den positive retningen enn her. Jeg har bare lyst til å klemme på dem som jobber her hele tiden, og jeg kan liksom ikke få sagt nok hvor mye jeg trives her. Det er heller ikke mange plasser man sitter igjen med så mye kjærlighet og i tillegg et par hjemmestrikkede og superdeilige kosesokker. Asså? Klyp meg i armen, dette er for godt til å være sant..

Turid som driver hotellet her, har nemlig fått drømmen sin realisert og gitt ut en egen bok. Fantastisk!

Boken «Garnglede i Rosendal» blir i tillegg til sokkene med meg hjem, og jeg blir så genuint glad når jeg blar meg gjennom boken. Den er fylt opp av herlige mat- og strikkeoppskrifter, motiverende sitater og vakre bilder, og som leser blir du skikkelig godt kjent med Cosy Concept som er en idé om å gå tilbake i tid. En idé om å ta i bruk gamle arbeidsteknikker og gamle mønstre og gi dem et moderne uttrykk, hvor inspirasjonen hentes fra et gammelt sokkemønster og et gammelt hotell fra 1887 i Rosendal. 

Asså, jeg må nesten felle en liten tåre. Jeg blir så begeistret for gode mennesker med gode idéer, som lykkes med det de holder på med. Det er så godt, og folkens? Kan dere love meg å ta en tur hit i løpet av livet? Dere går glipp av Norges vakreste perle hvis ikke, og jeg kan ikke bli ferdig med å skryte denne plassen opp i skyene ♥

Alright.. Nå skal jeg gi meg. Haha, snakk om overlykkelig kjerring på tur, og når man er SÅ lykkelig er det umulig å holde noe tilbake. Hehehe! Nyt denne deilige fredagen, vakre venner. Noen som har tatt seg fri i dag? 

SMASK

 

 

 

Annonse