Annonse

COUNTING DAYS

Hei og happy onsdag ♥

Jeg har uttalt meg flere ganger om hvor jævlig jeg mener denne årstiden kan bli her i Norge, og selvom jeg elsker landet vårt langt inn i hjerteroten, kan jeg ikke fordra denne tiden på året.

Mørke dager, null sol, regn og snø om hverandre, grått og NITRIST! Jeg takler det ikke og synes det er ekstremt vanskelig å finne motivasjon og inspirasjon når uværet herjer som verst. I dag er en sånn dag.. Den er så grå atte HJELP, så derfor starter jeg med en real motivasjonsboost i form av sommerlige feelgood-bilder som kicker i gang smilet. Jeg kan ikke tro at det bare er 10 dager til vi reiser til varmere strøk, og disse bildene gir meg ekstra mye reisefeber. OMG jeg er så giret.. 

Åh! Er ikke disse bildene helt magiske? 

De fikk i hvert fall bort det lille som er igjen av Mrs. Morgengretten, for jeg er faktisk en skikkelig fitte på morgenkvisten. Heldigvis avtar de sure minene ikke lenge etter første kaffekoppen, men Dennis stakkar.. Han får ofte gjennomgå! Når man kombinerer det med pms i tillegg, nei da tar det jo helt av, men i dag har jeg faktisk vært realtivt alright.

Vi hadde nemlig en skikkelig fin stund i morges.. På TRIKKEN, haha!! I dag var det nemlig tid for Dennis sin jomfrutur på trikken her i hovedstaden, og jeg måtte selvfølgelig joine for å se hvordan han klarte seg.. Selv har jeg jo vært så livredd for trikken, så jeg følte liksom at det var min plikt som kjæreste å vise litt støtte. Jeg trikket videre til Frogner etter at han gikk av på Aker Brygge, og nå har jeg hatt litt kontortid på Espresse House før jeg skal til frisøren om noen få strakser. Det skal bli så fint, for det skjer liksom noe med håret etter et helt år uten frisørbesøk. I dag blir det en real oppfriskning i ombréen, masse lyse striper, og kanskje en lang pannelugg.. Wæææ! Gleder meg til å vise dere ♥

Nyt dagen så lenge, så skravles vi senere!

LØØØV

Annonse