Annonse

COZY BACKYARD

Hei igjen, darlings ♥

Da har jeg kommet meg hjem fra lagerbefaring og roadtrip, Fokus har fått et bad, jeg har plantet blomster i blomsterkassen på balkongen, lunsjen er inntatt, og nå er det på tide å vise noen bilder fra bakgården som ble pimpet i går. Denne sesongen har jeg gått for grønne toner, og jeg synes resultatet ble superfriskt og lekkert. Dette blir også fargevalget på soverommet som skal få en makeover om ikke lenge, så da synes jeg at det var så fint å kjøre på med de samme fargene i hele underetasjen. 

Her skal det bli servert mye god vin og deilig kaffe fremover, og jeg gleder meg til late dager i loungen med herlige mennesker. 

You like? 

Putetrekkene og pleddet er fra H&M Home, blomstene fra Plantasjen, og tilbehøret fra TGR. Den butikken der, ass? Den mest geniale butikken EVER med et fantastisk utvalg til en bitteliten penge. Hurraaa!

Nå skal Fokus og jeg ut til mamsen og Jon for å spise middag og skravle. De var IKKE fornøyd da Fokus ble med meg hjem i går kveld, så jeg tror de gleder seg til å få lille bebisen på besøk i et par uker. Hehe. 

Hva driver dere med i dag da? Har dere en fin mandag i solen? 

Klem i fleng ♥ 

Annonse