Annonse

COZY CAMDEN

Heia babes!

Vi reiser hjem på fin bris etter noen magiske timer i Camden. Dette er mitt soleklare favorittområde i London, og sushi, hvitvin, fantastiske servitører, solstråler og magisk shopping er gode gloser som gir en fin-fin og kort oppsummering av dagen, og for å krydre det opp litt kan jeg nevne både fargerik streetart og photo booth! Dere som har tuslet rundt Camden Market vet hva jeg snakker om, og dere andre kan glede dere over noen reale stemnings snaps under her.. 

Ingen av oss vil reise hjem, og vi kunne lett tilbragt enda flere timer her i dette urbane, superkoselige, og deilige området. Vi måtte til og med gå til innkjøp av ny koffert etter en liten time, så det sier seg selv at Camden byr på bra shopping, Hehe! 

Det har vært så deilig å være borte denne helgen, og for første gang på lenge føler jeg at jeg har brukt energien min på å faktisk suge til meg- og oppleve nye perler, fremfor å sitte bak data’n å dokumente hva jeg har holdt på med. Kameraet har vært med meg hele veien, så resten av London-bildene skal dere selvfølgelig få se, men om de kommer en dag senere har jo faktisk ingen ting å si.. Er dere ikke enig?

Nå boarder vi, så da snakkes vi fra Oslo. 

LOVE YOU ALL ♥

 

Annonse