Annonse

COZY & COMFY

God morgen ♥

Av en eller annen grunn har jeg lyst til å ønske dere en strålende fin mandag, men noe mandag er det vel ikke, haha. Deilig at vi faktisk har kommet lenger ut i uken enn forventet, og de hyggelige sammenkomstene fremover står i kø. På torsdag blir det juleverksted med chicksa, på fredag skal jeg på date med mannen, og på lørdag er det duket for årets høydepunkt, nemlig jentenes julebord. Tradisjon tro, er det jeg som inviterer inn til kalas, og guri land som jeg gleder meg. Hvert år kan jentene glede seg over en overraskelse, og den er selvfølgelig på plass i år også. Huurraaaa!

Kaffen har kommet i koppen, jeg er oppe og klar for å gå løs på dagen, men først vil jeg veldig gjerne komme med et par supre julegavetips samt en aldri så liten rabattkode. Dere begynner vel alle å bli relativt godt kjent med Daniel Franck, eller hva? Og jeg liker å tro at dere har like mye sansen som meg. Jeg er i hvert fall frelst, og sitter i skrivende stund her på stolen min på kjøkkenet iført det superdigge Gyrus ullsettet som er både varmt og comfy.

I tillegg har jeg lagt mitt elsk på Nest Flanellskjorte som passer like godt til jeansen i byen som til ullstilongsen foran peisen på fjellet, og har dere enda ikke julegavene i boks kan jeg garantere dere happy faces om diverse godsaker fra Daniel Franck dukker opp under årets juletre. 

Siden dere er så fantastiske, og siden samarbeidet mitt med Team DF fører til gode tips og ikke minst deilige rabatter, har vi i dag gleden av å tilby hele 50% rabattullundertøyet som jeg har på meg her ved å ta i bruk rabattkoden StyleJUL når dere kommer til kassen. I tillegg vil dere også få alle luer til kun 99NOK, og hvis ikke det er noe å rope høyt hurra for, så vet ikke jeg! Under her ser dere i tillegg en samlet oversikt over mine aller beste julegavetips fra DF, som garantert kommer til å falle i smak. 

♥ Nest pysjbukse
♥ Djerv ullundertøy
♥ Vilje ulltrøye
♥ Moda ullundertøy
♥ Merlin beanie 

Åh!

Mye fint, eller hva? Jeg er foreeelskaaaa!

Nå blir det frokost med mannen før jeg fortsetter med dagens agenda, så da vil jeg ønske dere en superduper onsdag og lillelørdag så lenge. Måtte den bli sprudlende og fin, og så skravles vi litt senere i dag. 

Love you all ♥ 

 

   

//I samarbeid med Daniel Franck

Annonse