Annonse

CRAVINGS – CUTE CONVERSE

Good morning, sweethearts. 

Klokken er altfor tidlig, og jeg er på vei ut døren for å rydde ut resten av rotet mitt fra cribben på Bislett. Boden står for tur og jeg gruer meg som pokker, MEN det må gjøres og jo før dess bedre. Kunne tenke meg å være helt ferdig med utvask og alt annet innen turen går til Budapest på torsdag, så vi får se hvor effektiv jeg kan være innimellom alle gjøremålene. 

I kveld står også Vixen bloggawards for tur, og det skal jo bli festlig å se hvem som stikker av med seieren i de ulike kategoriene. 

Til morgenkaffen brukte jeg selvfølgelig tiden på å surfe litt på nettet og i tillegg finne de skjønneste Conversene i hele verden. Jeg er jo Converse-fan nummer én, og disse fargene gjør meg rett og slett glad, og får meg til å lengte litt ekstra etter sommeren. Er de ikke søte? Jeg MÅ ha dem alle sammen, sant vel? Ihvertfall nummer en, to, seks, fire, fem og tre… Eh, ja da blir det visst alle sammen da. Eller?

Nei, jeg tror dere må hjelpe meg litt… Jeg skal gi meg selv lov til å bestille tre av dem, så da er det store spørsmålet; Hvilke tre par burde jeg velge? Jeg klarer rett og slett ikke bestemme meg, så all hjelp og veiledning settes stor pris på. Hihi. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Okei, da er det bare å brette opp ermene, og så er jeg spent på hvilke par dere mener jeg bør unne meg litt senere. Yey!

Ha en strålende dag så lenge, så skrives vi etterpå ♥

Annonse