CRAVINGS – DESTROYED DENIM

Olala… Denne MÅ jeg ha, enkelt og greit! Alt med denne denimjakken er perfekt… Lengden, fittingen og detaljene. Det som også er så fint med oversizede denimjakker er at man inni denne, får plass til en varm cardigan eller hoodie, som er midt i blinken nå som det har blitt så innmari kaldt ute. Jeg er nemlig langt fra klar til å pakke denimjakkene bort helt enda, og denne på bildet finner dere på chicy. LOVE IT!

Ser forresten at det er veldig mange av dere som lurer på hva jeg har jobbet med tidligere, og hva jeg jobber med nå… Dette skal jeg skrive et eget innlegg om i nærmeste fremtid, så snart skal dere endelig få svar på deres spørsmål. Skjønner at dere er litt nysgjerrig, siden jeg ikke har skrevet så veldig mye om nettopp dette. 

Ha en herlig dag så lenge, så skrives vi litt senere. 

 

Suss og Klem