CRAVINGS – PINK BIKINI

Jada… Hellooo pink! 

Siden rosa er LIVET, og siden det er sommer, og siden det snart er juni, og siden jeg vil ha en ny bikini, og siden jeg synes selv at jeg fortjener det, skal denne deilige og snertne lille saken her klikkes rett hjem ASAP. Var ikke denne sånn helt sinnsykt fin og småsexy? Sant vel? Strålende!

Tenk da folkens… Tenk at vi straks entrer juni. Var vi ikke nettopp i januar? Jeg vet at jeg henger meg litt vel mye opp i tid, dager, måneder og minutter, men jeg forstår bare ikke at tiden kan gå så inn i granskauen fort liksom.

Jeg får jo så vidt blunket før vi er godt på vei inn i en ny måned, og det er vel kun for mye på agendaen som gjør dagene ekstra korte. Det er da det er viktig å huske på å nyte øyeblikkene! Det som skjer her og nå, og ikke det som eventuelt kommer. Før vi vet ordet av det ligger snøen på bakken, og man står i tyve minus og prøver å kickstarte bilen, tidlig på morgenkvisten… Nei, kjøp en ny bikini og nyt sommermånedene mens de er her.

Løøøv ♥