Annonse

CREATIVE CHAOS

Haha!

Husker dere hvor giret jeg var på å holde det ryddig i heimen ved forrige ryddeøkt? Husker dere hvor sinnsykt klar jeg var for å holde det ryddig og fresht her hjemme?? Vel..

Sånn ser det ut her i dag, og dette er bare en liten del av leiligheten.. Sånn ser det faktisk ut overføkkingsalt. HVA ER GALT MED MEG??

Når sant skal sies snakker vi om et kreativt kaos her.. For jeg velger å tro at rotet kommer av at jeg har masse å henge fingrene i, samt tusen idéer som skal settes ut i liv. Og når det da på toppen av det hele velter inn av nye superkule styles som skal legges ut i nettshoppen, nei dag er det faktisk helt innafor at det blir litt kaotisk. Sant vel? HE HE! Det var nå jeg skulle hatt kontor, vett.. Sånn at jeg kunne holdt rotet til kontoret og ikke her i heimen hvor man liksom skal slappe av og finne roen. Finner ikke mye roen i det opplegget her, ass!

BAH!

Kan noen komme å lære meg hvordan man skal bli strukturert og holde orden?

Jeg har i hvert fall fått gjort mye på tross av omgivelsene da.. Det er jo en fin ting.. Jeg har til og med betalt regninger og greier, og det er noe jeg alltid utsetter så lenge som mulig. Jeg blir så deprimert av å se pengene fyke ut av kontoen, men så er det jo ekstremt deilig å kunne skrive betalt med store bokstaver på giroen. Da føler man liksom at flere kilo forsvinner av skuldrene dine, og det kan vi like!

Men dere? OMG!!! Jeg fikk akkurat bekreftet at jeg skal ut på elleville eventyr allerede på søndag! Jeg er så giret atte HJELP, og senere i dag skal jeg avsløre hva og hvor jeg skal. Whoop whooop! Denne tirsdagen ble brått tusen ganger bedre, så nå kan det bare være rotete all over the place. Æ BRYR MÆ IKJE!!

Nyt dagen, Lovebugs ♥ Jeg liker dere!

Annonse